Henkilökohtaista palvelua ja kokenutta otetta – pienimmissäkin yksityiskohdissa

Moodboardilla teemme töitä sen eteen, että jokainen tapahtuma on mieleenpainuva sekä vierailijoille että asiakkaillemme. Asiakkaanamme voit luottaa, että kaikki järjestyy joustavasti ja kokeneella otteella.

Pienen kokomme ansiosta pidämme projektit selkeinä ja joustavina. Asiakkaamme tietävät aina, kuka puhelimen toisesta päästä löytyy, ja kaikki toiveet otetaan huomioon. Tarvitsetko apua koko tapahtuman suunnittelun kanssa, vai haluatko tilata meiltä vain tietyn osan? Teemme kaikenkokoisia projekteja, joten kysy rohkeasti – autamme mielellämme!

Huolehdimme kaikista yksityiskohdista avaimet käteen -palveluna

Kattavasta kansainvälisestä kumppaniverkostostamme löytyy tarvittava apu tilanteeseen kuin tilanteeseen, maassa kuin maassa. Asiakkaillemme tämä tarkoittaa pienen toimiston etuja kuten joustavuutta ja henkilökohtaista palvelua, samalla kun voimme tarjota suurempien toimijoiden kattavuuden ja palvelujen kirjon.

Moodboard pähkinänkuoressa: joustava, kokenut ja kaikki tip-top – viimeistä silausta myöten.

Mitä teemme?

Messu- ja tapahtumapalvelut

Tuotamme tapahtumia, joissa kaikki näyttää, toimii ja tuntuu juuri siltä miltä pitäisi. Hoidamme tapahtuman alusta loppuun, aina ensimmäisistä suunnitelmista pienimpiin yksityiskohtiin. Asiakkaanamme voit vain saapua paikalle ja ihastella.

Tarjoamme kaiken tapahtumakonseptista ja osastosuunnittelusta tekniseen toteutukseen, tuotannon järjestämiseen, tarjoiluun, osastohenkilökuntaan, messuosaston rakentamiseen sekä loppusiivoukseen. Puuttuuko tarvitsemasi palvelu listasta? Sekin varmasti hoituu, joten kysy lisää!

Kysy lisää palveluistamme »

Tapahtumatuotanto

Olemme kokeneita tapahtumatuottajia ja tottuneet hoitamaan kaikennäköisiä ja -kokoisia tilaisuuksia varmalla otteella. Portfoliostamme löytyy viikon mittaisia ammattilaismessuja, persoonallisia B2B-seminaareja ja kaikkea siltä väliltä. Mikään yksityiskohta ei ole niin pieni, ettemme sitä huomioisi – tapahtuman koosta riippumatta.

Osastosuunnittelu

Design-vaihe on tapahtumasuunnittelussa usein se kaikkein jännittävin, kun ideat alkavat saada muotonsa. Suunnittelu määrää koko tapahtuman ilmeen ja sävyn, ja kaikki muu on seurausta siitä. Meiltä voit kysyä tapahtumakonsepteja, visuaalista ilmettä messuosastolle, tapahtumatilan 3D-mallinnosta sekä tuotantokuvia.

Suunnitteletko tapahtumaa tai kaipaat apua vähän kinkkisempään pulmaan? Autamme mielellämme, joten ota yhteyttä ja mietitään yhdessä!

Ota yhteyttä »