Onnistunut tapahtuma saa kaikki hyvälle tuulelle

Meille Moodboard on paljon enemmän kuin työ – se on suorastaan elämäntapa. Uskomme hyvään, henkilökohtaiseen asiakaspalveluun ja haluamme, että kaikilla on tapahtumissamme kivaa. Ehkäpä juuri siksi olemme viihtyneet alalla pitkään.

Moodboardin perustajat Milja ja Sari ovat tapahtumasuunnittelun veteraaneja ja he ovat työskennelleet yhdessä yli kymmenen vuotta. Yhteisestä työhistoriasta löytyy eri alojen isoja messuja, kansainvälisiä B2B-näyttelyitä, seminaareja ja erinäköisiä live-tapahtumia. Yhteinen yritys Moodboard perustettiin toukokuussa 2016.

Miksi valita Moodboard toteuttamaan tapahtumasi?

Moodboardilla mahtava asiakaspalvelu on kaiken a ja o: Jos lupaamme jotakin, sen myös teemme aikailematta. Tavoitteemme on suunnitella ja tuottaa kaikin puolin onnistuneita tapahtumia, joissa asiakkaamme loistavat. Meiltä löytyy aina hetki kuunnella niin pieniä kuin isoja huolia ja ideoita, ja voit aina soittaa tai laittaa viestiä. Asiakkaamme luottavat palveluumme, ja aiomme pitää luottamuksesta kiinni myös jatkossa.

Keitä me olemme

Milja

Milja on suunnitellut tapahtumakonsepteja, messuosastoja ja visuaalisia ilmeitä jo kahdenkymmenen vuoden ajan. Miljalle mieluisimmissa projekteissa hän pääsee
pureutumaan syvälle asiakkaan tuotteeseen, palveluun ja näkemykseen; lopputuloksena syntyy syvä ymmärrys tapahtuman luonteesta ja tarkoituksesta. Antoisinta on työskentely sellaisten asiakkaiden kanssa, joilla on jo omasta takaa vahva visuaalinen ilme; sen tuominen osastolle ja tapahtumaan on aina mahtava haaste.

Milja inspiroituu kaupunkiympäristöstä ja hän rakastaa lukemista, hyvää ruokaa sekä konsertti- museo- ja galleriakäyntejä.

Sari

Sari vastaa Moodboardin tapahtumatuotannosta ja projektijohdosta yli kymmenen vuoden kokemuksella. Sari pitää kaikki langat käsissään aina isoista kokonaisuuksista pikkuasioihin. Tarvitsetko tuotantotiimin tai apua kiireisenä messupäivänä? Sarilta löytyy ratkaisu molempiin. Elementissään Sari on silloin, kun hän saa yhdistää usean eri kumppanin osaamista yhdeksi hyvin toimivaksi tapahtumapaketiksi – ja tietysti yllättää asiakkaat sillä, kuinka sujuvasti kaikki rullaa eteenpäin.

Energiaa Sari saa juoksusta, hiihdosta, vaelluksesta ja nyrkkeilystä. Liikunnan lisäksi tärkeitä ovat luonto ja hyvä ruoka.